VEĽKÁ RECENZIA - Tekuté rúže do 7€ (8 značiek)

  • Published on 11 months ago

    janahrmijanahrmi

    Runtime: 14:32

    Ahojteeee,
    jediné, čo by som chcela dodať - hodnotenie je na základe mojich preferencií. To čo mne vyhovuje, nemusí vám a naopak. :)
    Napíšte mi do komentárov, ktorý je váš najobľúbenejší tekutý rúž :) Pokojne aj značku aj odtieň :)
    Čo mám na sebe:
    Náušnice a blúzka - H&M
    Umelé riasy LLNZ lashes typ Madisson z www.stayunique.sk kde máte zľavu 10% na celý sortiment, keď zadáte kód JANAHRMI
    Kontaktujte ma na [email protected]
    Instagram @janahrmi

Barborka Derigova
Barborka Derigova

Dermacol má tiež slušne tekuté rúže, čo vydržia myslím, že je oveľa lepší ako golden rose ten je moc hutný na mňa, nič nevydrží a vadil mi na perach akoby v ňom bol púder alebo nejaké také čiastočky čo mi neskutočne vadili.

7 months ago
adush002
adush002

najlepší tekutý je bourjous a lancome. Mohla si skúsiť aj ostatné drogériové značky maybeline, rimmel, atď a potom aj z drahších z marionaudu

8 months ago
Zara Harbutova
Zara Harbutova

Prosím natoč kozmetiku z aliexpress

8 months ago
Nicolle Fedorčáková
Nicolle Fedorčáková

Megan Fox

8 months ago
Nikola Šurínová
Nikola Šurínová

Čo hovoríš na essence rúže?

8 months ago
Mirka
Mirka

tekutý matný rúž má aj ESSENCE matt matt mat longlasting lipgloss ja ju mám v odtieni 03 girl of today a som s ním nesmierne spokojná.

10 months ago
Sandra Smatanová
Sandra Smatanová

Vidno, že sleduješ Jeffreeho, máš podobný "typ" reviews.. myslím to samozrejme v dobrom. Som rada, že neriešiš iba farbu a ako dlho to drží ale že vždy pripomenies aj formulu aka by mala byť atď. Som rada, že mi tá YT dal ako Odporúčané pre vás 😁 máš nový sub! 😂😙

10 months ago
Kristyna Srnova
Kristyna Srnova

Anoo, toč prosím i fashion videa :)

11 months ago
Simona Novotova
Simona Novotova

:D :D :D zase tie svetielka :D si super :D

11 months ago
Martina Drienovská
Martina Drienovská

Golden rose presne ten istý mám a som veľmi spokojná 😍

11 months ago
Izabela Šovanová
Izabela Šovanová

Pekná naušnica :)

11 months ago
Barbora Kačmáriková
Barbora Kačmáriková

LA colors ma výbornú vydrž .. jedla som burger pila vodu a úplne dokonalo zostal a lepia len niektoré odtiene nie všetky.. ja som s nimi úplne spokojná .. ak si chce niekto zaobstarať viac ruzov a nie jeden za 7€ tak sú super

11 months ago
Aďa Hrstková
Aďa Hrstková

PRSISKA

11 months ago
Nina Matisova
Nina Matisova

Ano prosiiim sprav daco take...a mohla by si skusit aj nejake halloweenske licenie Si super❤😄

11 months ago
Halina Kamasová
Halina Kamasová

aj ja by som ocenila skor drahsiu verziu ruzov a bolo by fajn keby pridas aj foto za kazdym ruzom ako vyzeraju  po par hodinach a po jedle

11 months ago
Darina Kuzmová
Darina Kuzmová

Janka,ked mozem poradit vyskusajte ruz Jordana odtien Tiramisu,namasa sa rovnomerne.Ja uz mam druhe balenie.Mam este odtien Creme brulee ale tento nie je az taky dobry ale ani ziadna katastrofa

11 months ago
Simona Flimelova
Simona Flimelova

Ten posledný Rimmel Stay Matte tiež mám a som s ním zatiaľ spokojná a je dostupný v drogeriach trošku drahší vyšiel ma 8,50€ :)

11 months ago
kuco nator
kuco nator

si naj lepsia urob video kolko mam veci

11 months ago
Petra Manduchová
Petra Manduchová

Jani a co tak spravit recenziu matnych ruzov z drogerie? Napr. Maybelline, Catrice, trend it up a pod. Mam problem tam najst nejaky fakt dobry...

11 months ago
Klaudia Šimová
Klaudia Šimová

Ten zaciatok je otrasne nechutny 😂

11 months ago
Anna Rovňaniková
Anna Rovňaniková

Mohli by byť videá o drogeriovej kozmetike 😀 a AliExpress 😀 to sú tmyslim take najžiadanejšie 😀

11 months ago
Vicky
Vicky

Ahoj Jani, tvoje videa su super a mam vnich rada tu tvoju uprimnost ze si povies svoj nazor na vsetky produkty. Chcem sa ta spytat ci mas nejake metalicke ruze a ked hej ake? Ps: fashion ANO, to by bolo pre nas baby super.

11 months ago
Pavlína Kučerová
Pavlína Kučerová

Za mě je top Dermacol 16 hours lip color a Rimmel provocalips - drží jak přibité a po aplikaci druhé části rtěnky rty vůbec nelepí :)

11 months ago
Ahipara100
Ahipara100

Ahoj, rada si pozriem tvoje videa, ale ocenila by keby sme sa nebavili of formuliach ale o zlozeni. Viem ze v anglictine to tak hovoria, a keby to bolo 1-2x tak dobre, ale kazdu chvilocku? fakt ma to rusilo, prepac :/

11 months ago
rotarepsil rotarepsil
rotarepsil rotarepsil

Prečo máš rúž aj tam kde už nemáš pery. Je to fake

11 months ago
Laura Kýšková
Laura Kýšková

Ja by som chcela nejaký rúž čo vydrží bozkávanie💋😀

11 months ago
PlusSize byJulie
PlusSize byJulie

Strasne mi vadi ze v kazdom jednom videu sa pozeras na obrazovku a nie do cocky... skus s tym popracovat pretoze je to naozaj kazde jedno video

11 months ago
Danka Králiková
Danka Králiková

Jani videá sú super top rada ich pozeravam ale chyba mi tam na konci je jedno v akom videu To zakončenie napr v tomto ktoré ruže sú topka že ich nevyjes ako ty hovoríš 😅😂

11 months ago
Miims
Miims

určite chceme fashion videá :)

11 months ago
Nela Kuľašová
Nela Kuľašová

Zdieľam rovnaký názor k L.A. Girl ...veľmi zle 😑 neskutočne lepí a nevytvorí peknú vrstvu.

11 months ago
Domi Tóthová
Domi Tóthová

Ahoj. Urobila by si niekedy recenziu na Essence ruže, lesky atď? Veľmi by ma zaujímal tvoj názor na ne.

11 months ago
Nikola Semenenko
Nikola Semenenko

Já ty od Sleeku nemusím. Já mám ráda tekuté rtěnky od Revlonu. Budu ráda i za dražší verzi tohoto videa. A určitě jsem i pro fashion videa. Kráska :)

11 months ago
Martina Krištofová
Martina Krištofová

Nikola Semenenko Souhlasím, Sleek mi vůbec nesedí. Sice nelepí, ale rty vysuší do pěti minut a pak musí okamžitě dolů. Celkem mě štve, že jsem si koupila rovnou dva odstíny 😞. A to samé mám s Nyx lingerie.

11 months ago
Michaela 28
Michaela 28

Úžasná 😍

11 months ago
Jana Brunclikova
Jana Brunclikova

Ty si skvelá

11 months ago
all_you_need_is_love_92
all_you_need_is_love_92

Proč tak hrozně moc přetahuješ ten horní ret? To schválně, nebo jsi pouze spěchala a nedbala tolik na to? Dělá to pak z tebe kačera :D Jinak dobrý námět na video, super.

11 months ago
Sim ona
Sim ona

Tak môj obľúbený tekutý matný rúž je od Bourjois a odtieň viem len že to je číslo 10.. je taký ružový nude 🙂

11 months ago
Tina
Tina

fashion videa určite ano :)

11 months ago
Štepanka Grlakova
Štepanka Grlakova

Vzdy sa pozeras hore pozeraj sa do kamery

11 months ago
Maruš Kostička
Maruš Kostička

Presne muj pripad z tim oblecenim,tak bych rada nejakou radu🙂

11 months ago
Ll 123
Ll 123

2:34 cikala som sa😂neviem ci som len divna a zle rozumiem alebo to tam naozaj bolo

11 months ago
Karolína Debnárová
Karolína Debnárová

Ja tiež 😂

2 months ago
Natália Pavelkova
Natália Pavelkova

Aj ja som to tam počula 😂😂😂😂

11 months ago
Lola Bebe
Lola Bebe

Ll 123 aj ja som to počula 😂😂😅😅😅

11 months ago
Marianna 6.7
Marianna 6.7

Ja som to tam počula tiež , a celkovo celá jej výslovnosť slovíčok ktoré končia na TE je OTRAAAAS

11 months ago
Emma Lulu
Emma Lulu

Ll 123 aj ja som to tam počula 😂😂😂

11 months ago
Kaja Podhorska
Kaja Podhorska

Janka ty si taká nadherná,užastná,skvelá,zlatá,a si super mam ta hrozne rada

11 months ago
Januska 13
Januska 13

Ahoj Mala by som jednu otázku či sa oplatí objednávať ruže z Aliexpressu . Či sa niečo s perami nemôže stať 💋💄💄

11 months ago
Januska 13
Januska 13

Dobre veľmi ďakujem

11 months ago
janahrmi
janahrmi

Janka Beauty SK urcite neobjednavaj, neviem ci sa ti moze nieco stat ale su fakt zle :) ani za euro sa to neoplati, vyhodene peniaze

11 months ago
Patrícia Gálová
Patrícia Gálová

Určite by som si pozrela to video znie to supeeer !

11 months ago
Just Nicol
Just Nicol

Takýchto videí by som chcela vidieť na tvojom kanáli viac 😍, hrozne ma to baví , určite to pomôže ľuďom ktoré rúže si radšej nemajú kupovať , takisto aj mne 😁( som totálny blázon na tekuté rúže❤) . Bolo by super keby si natočila takéto isté video ale o drahších tekutých rúžoch😍.

11 months ago
janahrmi
janahrmi

Just Nicol planujem aj drahsiu verziu tohoto videa :)

11 months ago
Naneta lowed
Naneta lowed

Ja by som bola skôr rada ak by si spravila nejaké video o kozmetike ktorá je drahšia a kvalitnejšia, pretože z týchto značiek napríklad čo si teraz ukazovala som poznala iba Rimmel .. niečo ako NYX ,Urban Decay alebo niečo ako tvoje najobľubenejšie výrobky :)

11 months ago
janahrmi
janahrmi

Naneta lowed vsetko bude :) neda sa vsetko naraz, a robim videa aj s drahsou kozmetikou

11 months ago
Svatava Axmannová
Svatava Axmannová

Já mám velice ráda tekutou matnou rtěnku od Revlonu. Nanáším si ji v tenké vrstvě štětečkem na rtěnku. Drží výborně a příjemně voní 💋👍

11 months ago
Lenka Le
Lenka Le

jani a co hovoris na Dermacol 16H lip colour? tiez sa da kupit v dm a podla mna je velmi slusny. super video. 🤗

11 months ago
Saška B
Saška B

Si krásna :)

11 months ago
LoLa LoLi
LoLa LoLi

To mi fakt pomôže :D

11 months ago
Eva Janícseková
Eva Janícseková

100 krát áno,videjko ,,prečo si nemám čo obliecť ,keď mám plnú skriňu?”😊

11 months ago
Vanda Panda
Vanda Panda

Si úžasná ❤

11 months ago
Júlia Glovová
Júlia Glovová

Ja mám Golden rose 2 svetlejšie odtiene a sú aj pekne rovnomerne pigmentované :)

11 months ago
LilkaMBlog
LilkaMBlog

ahoj Janka urob video o kozmetike z Aliexpressu :)

11 months ago
Sima Szórádová
Sima Szórádová

LilkaM ties by ma potesilo

11 months ago
Vladimíra Burjáková
Vladimíra Burjáková

Si dobra v tom, co robis.

11 months ago
Jessica Golej
Jessica Golej

Vladimíra Burjáková súhlasím

11 months ago

Next videos