Simona Halep, despre operaţia de micşorare a sânilor, relaţia cu Ion Ţiriac şi jocul ei: "Încerc să

 • Published on 4 months ago

  Silva YeeSilva Yee

  Runtime: 4:21

  Simona Halep, despre operaţia de micşorare a sânilor, relaţia cu Ion Ţiriac şi jocul ei: "Încerc să ating perfecţiunea":
  adevarul.ro/news/sport/simona-halep-despre-operatia-micsorare-sanilor-relatia-ion-Tiriac-jocul-ei-Incerc-ating-perfectiunea-1_5b07cdb4df52022f7563fe8b/index.html.
  Vă mulțumim pentru vizionare, abonați-vă pentru mai multe videoclipuri:
  usfilms.net/ch-UC3j1UjnKJR4bhSoGBr5Ukmw
  Simona Halep a acordat un interviu celor de la Sports Illustrated înaintea turneului de la Roland Garros, atingând mai multe subiecte. Despre French Open şi cele două finale pierdute. După cum se spune, fără resentimente. Am câştigat trofeul la juniori aici. Este aproape de ţara mea. Iubesc Parisul, să fiu aici şi să vizitez oraşul. Poate voi locui aici într-o bună zi. Iubesc totul în legătură cu acest turneu. Despre finala pierdută cu Şarapova. După meci nu am fost foarte tristă, ştiam că Şarapova este o jucătoare mare şi o mare campioană. Nu spun că nu eram încrezătoare, dar nici că ştiam că voi câştiga. Eram undeva la mijloc şi echilibrul era foarte bun. Am fost bucuroasă. Nu m-am supărat. Despre jocul ei. Încerc să joc perfect şi poate fi frustrant atunci când nu reuşeşti, deşi, fireşte, perfecţiunea este ceva imposibil. Scopul este să încerc în continuare să ating perfecţiunea, dar să fiu mai tolerantă cu mine însămi atunci când acest lucru nu se întâmplă. Despre operaţia de micşorare a sânilor. Când am făcut-o, am făcut-o pentru tenis. Poate faptul că am făcut-o a fost important pentru unde am ajuns astăzi. Însă nu simt că m-am sacrificat fiind aici sau jucând tenis, pentru că îmi place cu adevărat acest sport şi niciodată nu îmi este greu să mă antrenez. Despre victoria favorită. La Roma, cred că la Roma, am jucat într-un an în calificări şi am învins-o pe Radwanska în turul doi. Îi urmăream mereu evoluţiile, vedeam cât de inteligent joacă. Nu credeam că o pot învinge. A fost o victorie mare pentru mine şi importantă pentru că a fost momentul când m-am gândit: Pot reuşi. Despre relaţia cu Ion Ţiriac. Ştie totul despre acest sport pentru că este implicat în tenis de mulţi aci. Este alături de mine tot timpul. Îmi spune multe poveşti din perioada în care juca, dar şi din perioada de după. Mă face să rând de fiecare dată
  #SimonaHalep, #despre, #operaţia, #micşorare, #sânilor, #relaţia, #Ţiriac, #jocul, #Încerc, #ating, #perfecţiunea
  #sport, #halep, #tiriac, #haleptiriac, #rolandgarros

  sport  halep  tiriac  halep tiriac  roland garros  

Next videos