Ion Ţiriac rupe tăcerea la Roland Garros şi vorbeşte despre problema Simonei Halep: „Treaba asta nu

 • Published on 4 months ago

  Silva YeeSilva Yee

  Runtime: 1:57

  Ion Ţiriac rupe tăcerea la Roland Garros şi vorbeşte despre problema Simonei Halep: „Treaba asta nu o vezi la englezi sau la ruşi!“:
  adevarul.ro/news/sport/ion-Tiriac-rupe-tacerea-roland-garros-vorbeste-despre-problema-simonei-halep-treaba-nu-vezi-englezi-rusi-1_5b14c1d8df52022f75bfd87e/index.html?utm_source=widget&utm_medium=website&utm_campaign=topdesktop.
  Vă mulțumim pentru vizionare, abonați-vă pentru mai multe videoclipuri:
  usfilms.net/ch-UC3j1UjnKJR4bhSoGBr5Ukmw
  Simona Halep încearcă din nou să câştige primul Grand Slam al carierei şi se află deja în optimi la Roland Garros, unde o urmăreşte şi Ion Ţiriac. Invitat să îşi dea cu părerea despre situaţia liderului mondial WTA, Ţiriac a vorbit despre aceasta la microfonul Eurosport, unde a fost întrebat chiar de Boris Becker, fostul mare tenismen german, care a fost manageriat de el. "Simona Halep este un fenomen, are un talent nelimitat! Sunt şanse foarte mari sa castige Roland Garros. Problema este ca este o jucătoare foarte emotiva si din cauza asta are de suferit. A făcut deja cadou trei finale de Grand Slam pana acum. E foarte emotiva precum toti latinii. Treaba asta n-o vezi la ruşi, englezi sau germani", a afirmat Ion Ţiriac. Simona Halep va juca azi, de la ora 12.00, cu belgianca Elise Mertens I-a pus gând rău Simonei Halep! Belgianca Elise Mertens spune că ştie că să învingă liderul WTA
  #Ţiriac, #rupe, #tăcerea, #RolandGarros, #vorbeşte, #despre, #problema, #SimoneiHalep„Treaba, #asta, #vezi, #englezi
  #sport, #tiriacrolandgarros, #simonahalep, #haleptiriac, #blinkfeedrss, #yahoorss

  sport  tiriac roland garros  simona halep  halep tiriac  blinkfeedrss  yahoorss  

Next videos